Sådan skaber du værdi med din forskning

Kasernen var fredag morgen rammen om et arrangement, hvor ph.d.'er og postdocs skulle udforske, hvordan de kan skabe værdi med deres forskning i industrien, den private sektor eller som virksomhedsejere.

31.03.2017 | Katrine Solvang Larsen

Ord som "Konsulent", "starte egen virksomhed", "IPR" og "Apps" fløj gennem lokalet, da Anne Sofie Dahlmann Breindahl fra AU Forskning og Eksterne Relationer bad de deltagende ph.d.-ere og postdocs om at præsentere sig selv og grunden til, at de var mødt op en tidlig fredag morgen.

Formålet med workshoppen var, at deltagerne med udgangspunkt i et ”Value in Research Canvas” skulle indfange det grundlæggende og særlige ved deres forskning og pitche dem for René Logie Damkjer, programmedarbejder ved Innovationsfonden, som også fortalte mere om virkemidlet InnoBooster.

Se andre arrangementer her

Læs mere om Science for Society